bowlingbanen

Feesten & partijen Amstelveen

Feestlocatie en zalenverhuur

Wil je een feest op locatie geven in Amstelveen? Bij feestlocatie Sport- en Partycentrum de Kegel kan je niet alleen bowlen, maar je kunt hier ook terecht voor feesten op maat, feestpartijen, bruiloften en buffetten. Dus wil je een cool feestje organiseren, vriendenborrel geven, personeelsfeest met bowlen en tafelgrill, een trouwfeest met feestzaal, teambuildings-uitje of zoek je een veelzijdige feestlocatie voor je familiedag? 

Feesten in Amstelveen?

Neem contact met ons op via: Telefoon: 020 - 64 555 57 of Email:  om de mogelijkheden voor jouw te gekke feest of specifieke wensen voor je evenement door te nemen. Of maak een afspraak op onze feestlocatie / evenementenlocatie om jouw feestwensen en evenementplannen te bespreken!

Wij vertalen al jaren onze gastwensen naar een topfeest op onze feestlocaties in Amstelveen aan de Bovenkerkerweg 81 en gaan graag met je in overleg.

Park de Kegel is geschikt voor alle feesten en partijen

Wij bieden vele mogelijkheden op ons park om jouw feest tot een succes te maken in één van onze feestzalen. Of je nou een klein feestje of een groot feest wil, (bijna) alles is mogelijk bij ons. Wij kunnen jouw feest geheel naar wens en op maat organiseren in samenwerking met onze andere bedrijven. Bistro Nice!, Grand Hotel Amstelveen en NTC de Kegel Amstelveen zijn gelegen op een paar minuten loopafstand van elkaar, hier op de Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen.

Overzicht zaal huren feest

Hieronder vindt je de gedetailleerde informatie over de beste zalenverhuur Amstelveen en een greep uit onze mogelijkheden om een geslaagd feest of succesvol evenement te organiseren:
Feestzalen Amstelveen
Tarieven drankjes en hapjes
Lunchbuffetten (vanaf 20 personen)
Warm en koude buffetten (vanaf 20 personen)

Feestzaal De Serre - Bowling de kegel - Amstelveen
Feestzaal De Serre - Bowling de kegel - Amstelveen
Feestzaal De Amstelzaal - Bowling de Kegel - Amstelveen
Feestzaal De Amstelzaal - Bowling de Kegel - Amstelveen

Bedrijfsuitje of familiedag organiseren in Amstelveen

Wilt u een feestavond of groepsbuffet combineren met een middagje bowlen, tennissen of een workshop met vrienden, familie of collega’s? Dan bieden wij graag een speciaal dag arrangement aan, in samenwerking met Bistro Nice! of tenniscentrum De Kegel.
Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Bruiloften en trouwfeestlocaties in Amstelveen

De mooiste dag van uw leven vereist natuurlijk een goede voorbereiding. Viert u uw bruiloft bij Bowling de Kegel of Bistro Nice!, dan bespreken we graag met u hoe wij kunnen helpen om er een onvergetelijke avond van te maken. Van zaalindeling tot buffetkeuze, van versiering tot muziek: wij werken uw wensen graag samen met u tot in de puntjes uit. Ook de mogelijkheid om na uw feestavond te overnachten in de bruidssuite van Grand Hotel Amstelveen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Viert u uw huwelijksfeest bij Bowling De Kegel of Bistro Nice!, dan bieden we u die kamer graag aan!

Wat is de capaciteit feestzaal Amstelveen?

Bekijk hier de informatiemap feestzalen in PDF formaat