bowlingbanen

Wat is er te doen?

Wat kan je verwachten tijdens ons park event?

Er is van alles te doen op ons park en dat willen wij als enthousiaste ondernemers jullie graag laten zien, ervaren, proeven en horen. Er is een hoofdpodium met muziek en dans, diverse workshops en clinics, SportmarktAmstelveen, braderie en leuke kinderactiviteiten. Er zijn diverse activiteiten te doen, leuk voor jong en oud. Kortom, beleef het zelf op zaterdag 25 juni 2022!
 

Banner langs de weg

Sportmarkt Amstelveen

Verenigingen presenteren zich aan de bewoners van Amstelveen.
Na een aantal jaren van afwezigheid is de sportmarkt weer helemaal terug!

De sportmarkt is dit jaar onderdeel van de eerste editie van 'De Kegel Family Fair'. Op de markt zie je terug welke sportmogelijkheden er in Amstelveen zijn. Je kan zelfs meedoen aan de verschillende clinics die ze de hele dag door organiseren.

Amstelveen Sport

Hoofdpodium De Kegel Family Fair 2022

Op het hoofdpodium is er de hele middag vermaak. Het exacte programma volgt nog, maar geniet o.a. van de volgende optredens:

Dance Improvement
is een dansschool voor iedereen! Zij hebben een breed lesaanbod voor alle leeftijden en niveaus. Ze zijn klein begonnen, maar nu uitgegroeid tot een dansschool die talentontwikkeling biedt. Op de Kegel Family Fair zorgen deze dans toppers voor verschillende optredens op het hoofdpodium. Komt dat zien!

Dance Improvement

Taking Back Summer is een duo bestaande uit Mikky en Jolan. Twee frisse studenten uit Amsterdam. Samen spelen zij liedjes uit de oude doos, maar ook nieuwe meezingers, met een vleugje country en pop.

Taking Back Summer

Buenting

BuentingSport is de gezelligste sportschool van Amstelveen en heeft het grootste aanbod lessen voor de jeugd. Op De Kegel Family Fair zaterdag 25 juni komen zij langs met de dansteams in de leeftijd 6 jaar. Om 14.00 uur en om 15.30 uur geven wij geweldige dansoptredens.

buenting-hiphop-dans

Johan de Leur

Deze gezellige Amsterdamse zanger is geboren en getogen in Mokum. Op zaterdag 25 juni tijdens De Kegel Family Fair brengt hij dé Mokumse-gezelligheid naar Amstelveen met o.a. zijn eigen hits en wat bekende klassiekers. 

johan-de-leur-zanger

Kinderactiviteiten De Kegel Family Fair 2022

Bij Grand Hotel Amstelveen staat buiten een kinderjungle, bestaande uit een springkussen, multifun en klimrots. Gegarandeerd vermaak voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar! Spring van het ene springkussen naar het ander. Even stoppen bij de suikerspinkraam, doorrennen naar de klimrots en naar beneden glijden op de Jungle Fun Glijbaan! Uitrusten met een zelf versierde pannenkoek. Wie wil dat nou niet?

Kinderjungle GHA

Mini-kinderkermis in De Bowling

In Bowling de Kegel, in de zaal De Serre, wordt een mini-kinderkermis georganiseerd! Vermaak je met Oud-Hollandse spelen en kermisspelen, melk je eigen glas limonade uit de limonade-koe en laat je schminken! De mini-kinderkermis is voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar.

Activiteiten DKFF

Mirakel Kinderopvang organiseert diverse kinderactiviteiten op ons park aan de Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen.
Op zaterdag 25 juni kan je je laten schminken, een stoere glittertattoo laten zetten of doe gezellig mee met de diverse spellen in en om de BSO BUS!

Mirakel-Kinderopvang-Amstelveen

Workshops & Clinics tijdens De Kegel Family Fair 2022

Op diverse locaties op ons park worden GRATIS workshops en clinics georganiseerd. Bekijk hieronder het programma. Het programma wordt nog uitgebreid met meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden. 

Tijd: Omschrijving: Georganiseerd door: Locatie: Bijzonderheden:
12:00 - 17:00 Diverse sport-workshop  AmstelveenSportmarkt NTC De Kegel - Wimbledonzaal exacte programma volgt
13:00 - 15:00 uur Tennisclinic met topspelers KNLTB NTC De Kegel - KNLTB Tennisbanen max. 40 personen
13:00 - 14:00 uur Zelfverdedigingscursus voor ouders en kinderen  Karel Gietelink NTC De Kegel - Judo school
13:00 - 14:00 uur Padelclinic 1 359 Tennis NTC De Kegel - Padelbaan
14:00 - 15:00 uur Padelclinic 2 359 Tennis NTC De Kegel - Padelbaan
n.n.b. Workshop Rolstoeldansen Stichting Rolstoeldansen Nederland NTC De Kegel - US Open zaal
13:30 - 14:30 uur Workshop Salsa Salsa Flamingo Bowling de Kegel - Amstelzaal
n.n.b. Workshop Kizomba FlavourKizz Events Bowling de Kegel - Amstelzaal

Tennisvereniging De Kegel

Tennisvereniging De Kegel is gelegen op het NTC de Kegel Amstelveen en heeft de beschikking over 8 buitenbanen. Op een paar van deze buitenbanen gaat De Kegel op 25 juni tijdens De Kegel Family Fair verschillende tennis workshops geven! Bekijk het workshop programma voor meer informatie. 

PastedGraphic-1 PNG

Salsa Flamingo

Tijdens De Kegel Family Fair kun je van 13:30 tot 14:30 uur een gratis workshop salsa dansen volgen van Salsa Flamingo.
Salsa Flamingo verzorgt salsalessen op maandag- en donderdagavond in Sport- en Partycentrum De Kegel.
De salsalessen worden gegeven op meerdere niveaus. Daarnaast organiseren we ook regelmatig workshops met een thema, b.v. Bachata, Rueda, en andere dansactiviteiten. Acht keer per jaar, maandelijks binnen het seizoen, organiseren we een Get Together Party. Alle dansliefhebbers zijn daar welkom.

Salsa Flamingo logo

GRATIS bowlen tijdens ons parkevent!

Bowlen kan tijdens 'De Kegel Family Fair 2022' op basis van beschikbaarheid helemaal gratis!
Wordt het een strike of een spare?

Heb je er toch iets voor over? Dan kan je dit doneren in het doneer huisje voor ons goede doel 'Ronald McDonaldhuis Emma Amsterdam'. 

Gratis Bowlen De Kegel Family Fair 2022