bowlingbanen

Zalen en capaciteit

Diverse vergaderzalen te huur op ons park in Amstelveen

U vindt onze vergaderzalen op 4 verschillende vergaderlocaties op ons park: Grand Hotel Amstelveen, Bowling de Kegel, Bistro Nice! en NTC de Kegel. Deze locaties zijn op 1 à 2 minuten loopafstand van elkaar.

Vergaderlocatie Bowling de Kegel

Vergaderen in Bowling de Kegel: Vergaderzaal De Serre
140 m2 | # 10 - 80 personen
Deze vergaderzaal op de begane grond heeft veel lichtinval en daardoor een rustige uitstraling. Een ideale vergaderlocatie om te vergaderen, presentaties en workshops te houden. De vergaderzaal beschikt over een eigen garderobe, een flatscreen televisie en geluidsinstallatie. Ook kunt u in de vergaderzaal gebruik maken van een beamer en scherm, wifi en airconditioning.

Vergaderen in Bowling De Kegel: Vergaderzaal De Nis
30 m2 | # 2 - 20 personen
De Nis is onze kleinste vergaderruimte, gelegen op de begane grond in vergaderlocatie Bowling De Kegel. De vergaderzaal heeft een klassieke uitstraling, maar is van vrijwel alle moderne faciliteiten voorzien. In de vergaderzaal staat een bloktafel voor maximaal 10 personen. In een theateropstelling kunnen er maximaal 20 personen in de vergaderzaal.

Vergaderen in Bowling De Kegel: Vergaderzaal De Amstelzaal
220 m2 | # 10 - 140 personen
Gelegen op de eerste verdieping in vergaderlocatie Bowling De Kegel vindt u de universele vergaderzaal Amstelzaal. De vergaderzaal leent zich met dansvloer en bar uitstekend voor feestavonden, maar is ook een prima setting voor presentaties of bijeenkomsten voor grotere gezelschappen. De vergaderzaal beschikt over een eigen garderobe en een eigen toiletgroep en ook in deze vergaderruimte kunt u gebruik maken van beamer en scherm, geluidsinstallatie, wifi en airconditioning.

Vergaderlocatie Bistro Nice!

Vergaderen in Bistro Nice!: De Nice! vergaderzaal
180 m2 | # 10 - 120 personen

Gelegen op de eerste verdieping boven Bistro Nice! De Nice! vergaderzaal is een sfeervolle vergaderruimte met een goed voorziene bar, garderobe en een eigen toiletgroep. Alle denkbare evenementen kunnen hier plaatsvinden. Kortom een ideale vergaderlocatie voor een presentatie, bijeenkomst of vergadering. In de vergaderruimte kunt u gebruik maken van airconditioning, wifi, een beamer en scherm en geluidsinstallatie. De vergaderzaal kan door middel van een gordijn kleiner gemaakt worden voor kleinere gezelschappen om te vergaderen in Amstelveen.

Vergaderlocatie Grand Hotel Amstelveen

Vergaderen in Grand Hotel Amstelveen: Vergaderzaal De Moerbei
50 m2 | # 10 - 40 personen
Op de begane grond van vergaderlocatie Grand Hotel Amstelveen bevindt zich De Moerbei  evrgaderzaal. Dit is een gemoderniseerde vergaderzaal met veel lichtinval en toegang tot het terras. De vergaderruimte is ingericht met alle benodigde vergaderfaciliteiten en beschikt over airconditioning en wifi.

Vergaderen in Grand Hotel Amstelveen: Vergaderzaal De Tuinzaal
150 m2 | # 10 - 80 personen
In deze vergaderzaal op de begane grond van vergaderlocatie Grand Hotel Amstelveen wordt het ontbijt geserveerd, maar vanaf 12.00 uur wordt hij omgetoverd tot een trendy vergaderruimte. De vergaderzaal is ruim, licht en modern. Ook deze vergaderzaal is ingericht met alle vergaderfaciliteiten en voorzien van airconditioning en wifi.

Vergaderlocatie NTC de Kegel Amstelveen

Vergaderen in Nationaal Tennis Centrum de Kegel: Vergaderzaal Wimbledon
De Wimbledon is een moderne vergaderzaal met uitzicht op de tennisbanen van vergaderlocatie Nationaal Tennis Centrum de Kegel Amstelveen. De vergaderzaal is gelegen op de tweede verdieping en ook bereikbaar met een lift. De Wimbledon vergaderzaal beschikt over alle benodigde vergaderfaciliteiten om te vergaderen in Amstelveen.

Vergaderen in Nationaal Tennis Centrum de Kegel Amstelveen: Vergaderzaal Roland Garros
De Roland Garros vergaderzaal is gelegen naast de Wimbledon vergaderzaal. Ook dit is een moderne vergaderzaal met uitzicht op de tennisbanen van vergaderlocatie Nationaal Tennis Centrum de Kegel Amstelveen. De vergaderzaal is gelegen op de tweede verdieping en ook bereikbaar met een lift. De Roland Garros vergaderzaal beschikt over alle benodigde vergaderfaciliteiten om te vergaderen in Amstelveen.

Vergaderopstelling en vergadercapaciteit zalen Amstelveen

Zaal Opp. Hoogte Boardroom U-vorm Carré Theater Cabaret School
De Nis 30 m2 3 m 10 - - 20 - -
De Serre 145 m2 3,5 m 40 30 30 80 54 26
Nice! zaal* 180 m2 3 m 54 50 54 120 80 44
De Amstelzaal 220 m2 3 m 60 40 50 140 52 26
De Moerbei 50 m2 3 m 24 24 30 40 24 16
De Tuinzaal 150 m2 3 m - - - - 62 -
Wimbledon 200 m2 3 m 40 30 30 100 50 30
Roland Garros 200 m2 3 m 40 30 30 100 50 30

Een vergaderzaal gevonden die bij jouw voorkeuren past?

* De Nice! zaal kan worden verkleind naar ongeveer 80 m2.
** De Tuinzaal is dagelijks beschikbaar vanaf 12.00 uur.


Wij maken graag voor u een offerte op maat. U kunt contact opnemen via 020 645 55 57 of stuur een email voor een geheel vrijblijvende offerte inclusief catering, of reserveer één van onze vergaderarrangementen.