bowlingbanen

Zalen - Feestlocatie Amstelveen

Feestzaal huren Amstelveen

In Bowling de Kegel vindt u verschillende feestzalen om te huren.
Het naastgelegen Bistro Nice! beschikt over twee feestzalen, gelegen op de begane grond én de eerste verdieping boven de bistro.

Vanaf 20 personen bent u van harte welkom in één van onze feestzalen voor een receptie, borrel, feestavond, diner of buffet.

De Serre

Op de begane grond in Bowling de Kegel vindt u De Serre. Zoals de naam al doet vermoeden komt er veel daglicht in De Serre. De zaal beschikt over airconditioning en een geluidsinstallatie met draadloze microfoon. De lichte zaal wordt opgefleurd door het meubilair bestaande uit steigerhouten tafels en felgekleurde stoelen.

De Amstelzaal

De Amstelzaal is gelegen op de eerste verdieping in Bowling de Kegel. Deze geheel ingerichte feestzaal beschikt over een bar en een dansvloer met disco verlichting en sterrenhemel. Ook is er een eigen toiletgroep en garderobe aanwezig op de verdieping. Met de steigerhouten tafels kunnen we vrijwel iedere gewenste zaalopstelling verzorgen!

Nice! zaal

Op de eerste verdieping boven Bistro Nice! bevindt zich de Nice! zaal. De zaal beschikt over o.a. een royale bar, airconditioning, eigen garderobe en eigen toiletgroep. Ook is er een geluidsinstallatie met draadloze microfoon aanwezig. De vloer is prima geschikt om te dansen!
Het is mogelijk om door middel van een gordijn de Nice! zaal te verkleinen voor kleinere gezelschappen. De zaal is alleen bereikbaar met een trap.

Bistro Nice!

Momenteel wordt Nice! niet gebruikt als bistro, maar kunt u de ruimte afhuren voor feesten en partijen. Nice! beschikt over een bar, geluidsinstallatie, eigen garderobe en een eigen toiletgroep. In het voorjaar en in de zomer kan er ook gebruik gemaakt worden van het terras. De ruimte bevindt zich op de begane grond.

Capaciteit

Zaal Oppervlakte Feestopstelling Lunch of diner Buffet
De Serre 140 m2 max. 100 max. 70 max. 70
De Amstelzaal 220 m2 max. 200 max. 140 max. 120
Nice! zaal 180 m2 max. 150 max. 110 max. 100
Nice! zaal (verkleind) 85 m2 max. 70 max. 50 max. 45
Bistro Nice! 95 m2 max. 80 max. 70 max. 60

Feestlocaties huren Amstelveen Zuid

Bel ons gerust op 020 - 64 555 57 of stuur een email naar sales@dekegel.nl om de mogelijkheden van onze feestlocaties Amstelveen door te nemen of een afspraak te maken om uw wensen en plannen te bespreken!