bowlen-bowlingbanen-knuffels-bowlingbal-pins

Feesten & partijen

Feesten op maat

Bij Bowling De Kegel kunt u niet alleen bowlen, maar u kunt hier ook terecht voor feesten, bruiloften en buffetten. Wij bieden vele mogelijkheden.

(Bijna) alles is mogelijk bij ons, wij kunnen uw feest geheel naar wens organiseren.
Hier vindt u de informatie en een greep uit onze mogelijkheden:
- Zalen
- Tarieven drankjes en hapjes
- Lunchbuffetten en High Tea (vanaf 20 personen)
- Warm en koude buffetten (vanaf 20 personen)

Bel ons gerust op 020 - 64 555 57 of stuur een email naar om de mogelijkheden door te nemen of een afspraak te maken om uw wensen en plannen te bespreken!

Bekijk hier de informatiemap in PDF formaat.

_FFF8250
FFF_3608

Bedrijfsuitje of familiedag

Wilt u een feestavond of groepsbuffet combineren met een middagje bowlen, tennissen of een workshop met vrienden, familie of collega’s? Dan bieden wij graag een speciaal dag arrangement aan, in samenwerking met Bistro Nice! of tenniscentrum De Kegel.
Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Bruiloften

De mooiste dag van uw leven vereist natuurlijk een goede voorbereiding. Viert u uw bruiloft bij Bowling de Kegel of Bistro Nice!, dan bespreken we graag met u hoe wij kunnen helpen om er een onvergetelijke avond van te maken. Van zaalindeling tot buffetkeuze, van versiering tot muziek: wij werken uw wensen graag samen met u tot in de puntjes uit. Ook de mogelijkheid om na uw feestavond te overnachten in de bruidssuite van Grand Hotel Amstelveen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Viert u uw huwelijksfeest bij Bowling De Kegel of Bistro Nice!, dan bieden we u die kamer graag aan!