bowlen-bowlingbanen-knuffels-bowlingbal-pins

Eten & Drinken

De afgelopen periode hebben wij gekeken, met het oog op de huidige maatregelen, welke arrangementen wij aan kunnen bieden vanaf september. Helaas is het momenteel niet mogelijk om al onze arrangementen aan te bieden. Wij willen onze gasten goede service bieden in een gezellige, maar vooral ook veilige omgeving. Daarom bieden wij de volgende arrangementen aan vanaf september:

- BitterBallen Bowlen
-
Bowlen & een hoofdgerecht naar keuze in Bistro Nice!
- Nice! Bowl arrangement
- Kids Party Spare


Het is dus voorlopig niet mogelijk om te eten in de bowling, daarvoor kun je dagelijks vanaf 17:00 uur terecht in onze gezellige bistro. Uiteraard hoeft je daar geen arrangement voor de te reserveren: je kunt ook à la carte dineren. Natuurlijk kunt je tijdens het bowlen wel genieten van een bittergarnituur, frietje of snack. 

Wij hopen zo spoedig mogelijk wel weer al onze arrangementen aan te kunnen bieden.
Heb je al één van deze arrangementen gereserveerd staan? Dan gaan wij dit uiteraard wel verzorgen.

Bowlen valt onder binnensport. Het is daarom op de bowlingbanen tijdens het bowlen niet noodzakelijk om 1,5 meter afstand te houden, echter vragen wij u wel dit zoveel mogelijk te doen. Wij zullen in principe niet alle 16 banen tegelijk verhuren. Zodra u de banen verlaat dient u wel weer 1,5 meter afstand te houden en onze looproute te volgen. 
 

bowling-nachos-bittergarnituur-strike mix