bowlingbanen

De Kegel Family Fair

De Kegel Familyfair 2023

De Kegel Family Fair 2023 #DKFF23

Op zaterdag 24 juni 2023 vond de tweede editie van De Kegel Family Fair plaats.

De samenwerking van Bowling de Kegel, Bistro Nice!, Nationaal Tennis Centrum de Kegel en Grand Hotel Amstelveen was een groot succes. Hoewel het kwik steeg tot bijna 30 graden, hebben vele mensen uit Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en Amsterdam onze fair bezocht. 

Van 12:00 tot 18:30 uur waren er allerlei activiteiten voor jong en oud op ons Park de Kegel, zoals workshops en clinics, muziek, sport en dans, een braderie, kinderactiviteiten, eten en drinken en nog veel meer!

€ 10.000 voor KNGF Geleidehonden

Met onze Family Fair steunen wij een goed doel. Dit jaar was dat de Stichting KNGF Geleidehonden. Met de diverse activiteiten tijdens de Family Fair hebben wij € 10.000 opgehaald voor dit goede doel!

Hiermee hebben we ook onze pup 'Evy de Kegel' geadopteerd via het KNGF.

Bij ons op het park zijn hulphonden zoals gebruikelijk altijd welkom!

Missie: KNGF helpt mensen met een beperking om hun wereld te vergroten en zelfstandigheid te behouden, met inzet van professioneel getrainde hulphonden. Een leuke baan vinden, daten, op vakantie gaan, of een restaurant bezoeken: voor mensen met een beperking kan dat een uitdaging zijn. Een hulphond maakt de stap naar buiten kleiner, zodat het sociale leven groter wordt.

Check uitreiking 1

Nieuwsbrief De Kegel Family Fair ontvangen?

Wil je weten wanneer het evenement volgend jaar plaats zal vinden? Schrijf je in voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, bijzonderheden en activiteiten.

De Kegel Family Fair 2024

De datum voor de derde editie van De Kegel Family Fair in 2024 is nog niet bekend. Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, brengen we jou als eerste op de hoogte.

Wil je meedoen aan De Kegel Family Fair 2024?
Ook voor 2024 hebben wij o.a. vrijwilligers nodig en zoeken wij enthousiaste mensen die een kraam willen huren op de Family Fair markt. Laat ons dit dan weten via , dan zetten wij jou op de lijst voor de volgende editie!
 

Socials De Kegel Family Fair

We zijn nu ook actief op Facebook en Instagram
Volg ons daar @dekegelfamilyfair voor al het nieuws!

TERUGBLIK 2022