bowlingbanen

De Kegel Family Fair

Logo KFF zonder datum

De Kegel Family Fair 2023

Op zaterdag 24 juni 2023 is de tweede editie van De Kegel Family Fair.

Een samenwerking van Sport & Partycentrum De Kegel, het Nationaal Tennis Centrum en Grand Hotel Amstelveen. Afgelopen jaar was een groot succes. Vele mensen uit Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en Amsterdam hebben onze fair bezocht.
De toegang is gratis en er zijn allerlei activiteiten voor 0-100 jaar zoals workshops en clinics, muziek, sport en dans, een braderie, kinderkermis, eten en drinken en nog veel meer! Met onze Family Fair steunen wij een goed doel. In 2023 is dit de Stichting KNFG Geleidehonden.

Wil je met een kraam op de braderie staan of een workshop geven, kun je goed schminken of wil je een uitvoering op een podium doen? Laat ons dit dan weten via , dan nemen wij snel contact met je op.

Ook dit jaar hebben wij vrijwilligers nodig. Wil jij ons helpen? Meld je dan aan via bovenstaand emailadres.

Flyer DKFF 2023 - front
Flyer DKFF 2023 - back

De Kegel Family Fair 2022

De eerste editie van De Kegel Family Fair op zaterdag 25 juni was een succes. Alles stond in het teken van het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam.

Wij hebben beloofd per bezoeker € 2,50 te doneren en dit bedrag hebben we mooi afgerond naar maar liefst € 10.000!

Daarnaast konden bezoekers bowlen in ruil voor een donatie, een eigen donatie doen en hebben verschillende partners aangegeven een deel van hun omzet ook te gaan doneren.

Wij zijn trots op dit resultaat en kijken uit naar volgend jaar!

cheque uitreiking DKFF
Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam