bowlingbanen

De Kegel Family Fair

De Kegel Familyfair

De Kegel Family Fair 2024 #DKFF24

Het is bekend! De volgende, en alweer de derde editie van De Kegel Family Fair, wordt gehouden op zaterdag 21 september 2024.

De samenwerking van Bowling de Kegel, Bistro Nice!, Nationaal Tennis Centrum de Kegel en Grand Hotel Amstelveen is een groot succes. We kijken er naaruit om weer vele mensen uit Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en Amsterdam op onze fair te ontmoeten bij Park de Kegel.

Van 12:00 tot 17:00 uur is er weer van alles te beleven. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud, zoals workshops en clinics, muziek, sport en dans, een braderie, kinderactiviteiten, eten en drinken en nog veel meer!

Nieuwsbrief De Kegel Family Fair ontvangen?

Wil je als eerste meer weten over ons evenement De Kegel Family Fair? Schrijf je in voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, bijzonderheden en activiteiten.

Socials De Kegel Family Fair

We zijn ook actief op Facebook en Instagram
Volg ons daar @dekegelfamilyfair voor al het nieuws!

Check uitreiking 1

De Kegel Family Fair 2024

Wil je meedoen aan De Kegel Family Fair 2024?
Ook voor 2024 hebben wij o.a. vrijwilligers nodig en zoeken wij enthousiaste mensen die een kraam willen huren op de Family Fair markt. Laat ons dit dan weten via , dan zetten wij jou op de lijst voor de volgende editie!
 

Adoptiehond Evy - KNGF Geleidehonden

Met onze Family Fair steunen wij een goed doel. Vorig jaar 2023 en dit jaar 2024 is dat de Stichting KNGF Geleidehonden. Met de diverse activiteiten tijdens de Family Fair zamelen wij geld in voor dit goede doel en adoptiehond Evy de Kegel.

Lees meer over onze pup 'Evy de Kegel' geadopteerd via het KNGF.

Bij ons op het park zijn hulphonden zoals gebruikelijk altijd welkom!

Missie: KNGF helpt mensen met een beperking om hun wereld te vergroten en zelfstandigheid te behouden, met inzet van professioneel getrainde hulphonden. Een leuke baan vinden, daten, op vakantie gaan, of een restaurant bezoeken: voor mensen met een beperking kan dat een uitdaging zijn. Een hulphond maakt de stap naar buiten kleiner, zodat het sociale leven groter wordt.

TERUGBLIK 2022