bowlingbanen

De Kegel Family Fair 2024

Het is bekend! De volgende, en alweer de derde editie van De Kegel Family Fair, wordt gehouden op zaterdag 21 september 2024.

De samenwerking van Bowling de Kegel, Bistro Nice!, Nationaal Tennis Centrum de Kegel en Grand Hotel Amstelveen is een groot succes. We kijken er naaruit om weer vele mensen uit Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en Amsterdam op onze fair te ontmoeten bij Park de Kegel. En het leuke is: de toegang is gratis!

Van 12:00 tot 17:00 uur
 is er weer van alles te beleven. Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud, onder andere muziek, sport en dans, de Family Fair markt, kinderactiviteiten, eten en drinken en nog veel meer! 

Nieuwsbrief

Als allereerste op de hoogte van alle nieuwtjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

KNGF Geleidehonden

​Met onze Family Fair steunen wij een goed doel. Vorig jaar 2023 en dit jaar 2024 is dat de Stichting KNGF Geleidehonden. Met de diverse activiteiten tijdens de Family Fair zamelen wij geld in voor dit goede doel en adoptiehond Evy de Kegel.

Lees meer over onze pup 'Evy de Kegel' geadopteerd via het KNGF.

Voor iedere bezoeken aan ons event doneren wij € 2,50 euro aan dit goede doel. Kortom: zet zaterdag 21 september alvast in de agenda!

Cheque uitreiking 2

EVY DE KEGEL  KNGF

Wat is er te doen?

Wil je weten wat er zoal te doen is op zaterdag 21 september? Op deze website vind je een groot deel terug van alles wat er te beleven valt tijdens De Kegel Family Fair.

HOOFDPODIUM   ETEN & DRINKEN   FAMILY FAIR MARKT   ACTIVITEITEN

DKFF-de-kegel-family-fair-schminken-kinderen

Uiteraard is nog niet alles bekend, dus wordt de website verder aangevuld. 

Helpen op de Family Fair?

Om van deze dag een succes te maken, zijn er helpende handen nodig. Ons Family Fair comité en de medewerkers van Grand Hotel Amstelveen, Bowling de Kegel en NTC de Kegel Amstelveen werken hier hard aan, maar extra hulp is welkom.

Daarom zoeken wij vrijwilligers die ons willen helpen er een geslaagd event van te maken. Aan wat voor taken moet je denken? Denk aan het maken van (gratis!) suikerspinnen, toezicht houden bij een springkussen en bijvoorbeeld het uitdelen van leuke gadgets. 

DKFF-de-kegel-family-fair-enthousiaste-vrijwilliger

Meld je aan als vrijwilliger

Wil jij ons helpen? Neem dan contact op met Martine via of klik op onderstaande button.
​WORD VRIJWILLIGER

Family Fair Markt

Op ons evenement vind je ook de Family Fair Markt. Leuke kraampjes met bijvoorbeeld kleding, (zelfgemaakte) sieraden, woonaccessoires of lekkere baksels. Wil je graag mensen informeren of je bedrijf onder de aandacht brengen? Dat kan ook op de Family Fair Markt.

Kraam huren?

Wil je een kraam huren op onze markt? Wij vragen 20 euro voor de huur van een kraam, waarvan 10 euro geschonken wordt aan het goede doel. Heb je geen kraam nodig, maar wil je wel een plekje? Neem dan ook contact op met Theresia via of klik op onderstaande button.
HUUR EEN KRAAM

de-kegel-family-fair-markt-kramen-2023

Optreden op de Family Fair?

Wij geven talent graag een podium! Letterlijk :)

Op het terrein van De Kegel Family Fair zal een podium komen. Hier kun je genieten van verschillende optredens, maar graag bieden wij ook de kans aan nieuw, aankomend talent. Kun jij goed zingen en wil je dit aan ons publiek laten horen? Of heb je een ander talent dat gezien/gehoord moet worden? Laat het ons weten!

de-kegel-family-fair-optreden-podium-amanda

Wil jij op ons podium?

Neem dan contact op met Hans via of klik op onderstaande button.
OP HET PODIUM