bowlingbanen

Meest gestelde vragen

Hoe moet ik reserveren?

Je kunt online reserveren, je rekent dan direct af via Ideal.
Het is ook mogelijk om telefonisch of per email te reserveren.

Moet ik van tevoren reserveren?

Het is niet verplicht, maar om teleurstelling te voorkomen raden we wel aan een reservering te maken.

Moet ik bowlingschoenen aan?

Je mag ook bowlen op sokken. Echter raden wij wel aan om bowlingschoenen aan te doen. Hierop glijd je namelijk precies genoeg, op sokken glijd je iets te veel. Alleen als je voeten kleiner zijn dan maat 31, mag je op je eigen schoenen bowlen (we hebben bowlingschoenen vanaf maat 31).

Is jullie locatie toegankelijk voor minder validen?

Jazeker. Wij beschikken over een invalide toilet en kunnen naar de bowlingbanen toe een treeplank neerleggen. Wanneer u het meldt bij de reservering, houden wij er rekening mee.

Waarom moet ik meteen bij binnenkomst de bowlingbaan afrekenen?

Helaas lopen er regelmatig gasten weg zonder de rekening te betalen. Daarom rekenen we de bowlingbaan direct bij binnenkomst af, afhankelijk van de drukte is het wel mogelijk om een bonnetje bij de bar te maken.

Hoe zit het met de hekjes in de goot voor kinderen?

Dit gaat helemaal automatisch: u kunt het bij de receptie aangeven of u bumpers in de baan wilt. Het is ook mogelijk om dit per naam in te stellen wanneer volwassenen en kinderen op één baan spelen. U kunt dan wanneer u de namen heeft ingevoerd aangeven bij de receptie welke namen bumpers willen. Bumpers op de baan kunnen wij alleen voor kinderen t/m 12 jaar instellen.

Met hoeveel personen kun je op 1 baan?

Wij raden aan om met maximaal 6 personen per baan te spelen. Op deze manier kun je zeker een hele game spelen in een uur. Ook zijn onze banen ingericht met 5 zitplaatsen. Iedereen kan dan zitten, terwijl 1 persoon aan het gooien is.

Hoeveel banen krijg ik?

Wanneer u een arrangement reserveert, dan is het bowlen inbegrepen. Bij onze arrangementen delen we ook maximaal 6 personen per baan in. Ben je met 12 personen? Dan zijn dit 2 bowlingbanen. Ben je met 13 personen, dan worden dit automatisch 3 bowlingbanen.

Zijn er speciale tarieven voor scholen of verenigingen?

Jazeker, wij hebben speciale tarieven en arrangementen hiervoor. Deze zijn geldig van maandag t/m vrijdag. Neem hiervoor contact op met de receptie.

Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen bowlen?

Kinderen vanaf een jaar of 5 kunnen redelijk zelfstandig bowlen (met bumpers in de baan). Ze kunnen de lichtste bal dan hard genoeg rollen zodat deze bij de pins terechtkomt.