bowlen-bowlingbanen-knuffels-bowlingbal-pins

KLM Schermvereniging

De KLM Schermvereniging schermt vanaf september 2015 iedere maandagavond in de Serre.
Iedereen is welkom: jeugd en senioren, KLM-er of geen KLM-er.


De KLM Schermvereniging heeft zijn onderkomen gevonden in een prachtige zaal (De Serre) van Bowling de Kegel in Amstelveen.
Deze accommodatie is niet té groot, maar voldoet prima aan het doel de sfeer zo gezellig mogelijk te maken om de schermsport te beoefenen. Bovendien is er een relaxruimte voor o.a. wachtende ouders die op hun kroost willen wachten. Schermen vereist een lichamelijke beheersing, reactiesnelheid, concentratie en besluitvaardigheid. Deze sport kan ook tot op zeer hoge leeftijd beoefend worden, bij de KLMsv schermen ook leden boven de 60 jaar met veel plezier.
We trainen elke maandagavond van 18.00 – 21.30 uur (uitgezonderd schoolvakanties). De jeugdgroepen schermen vanaf 18.00 uur en 19.00 uur en de senioren (vanaf 18 jaar) beginnen om 20.00 uur.

De trainingen zijn natuurlijk altijd onder begeleiding van een erkende trainer (Maître). In principe is de KLM Schermvereniging een recreatieve vereniging, maar ook diegenen die meer willen en aan wedstrijden willen meedoen zijn hier zeker op hun plaats. De KLM Schermvereniging heeft ook op wedstrijdniveau naam gemaakt. Verschillende leden hebben vele internationale en nationale titels gehaald. Ook het embleem van de vereniging werd door één van de eigen leden ontworpen!

Is uw interesse gewekt? 
Wij hebben nog plaats voor iedereen die de schermsport eens wil proberen, u krijgt vier proeflessen gratis!
Ook zorgen wij, voor de eerste tijd, voor een veilige uitrusting om de sport te bedrijven. Van jullie verwachten wij een stevige broek en sportschoenen. De vereniging staat open voor iedereen, ook voor niet KLM-personeel.

U kunt voor meer informatie bellen met Henk Kenter (secretaris) op tel. nr. 0297-566865 of zie onze website:
www.klm-schermvereniging.nl

klm scherm