bowlingbanen

Eten & drinken

Tijdens De Kegel Family Fair op zaterdag 24 juni kun je uiteraard ook lekker eten en drinken. 
Op onze locaties kun je genieten van o.a. appeltaart, bitterballen, broodjes en frietjes, maar ook op het plein bij het podium kun je terecht voor een hapje en drankje.

Wij verzorgen zelf een buitenbar en lekkere broodjes hamburger en curryworst. Voor overige lekkernijen kun je terecht bij onze partners. Scroll naar beneden om meer te lezen over deze partners!

Naeckte Brouwers

Sinds 2018 bezetten de Naeckte Brouwers hun tweede (en grote) brouwerij in de voormalig AnneKerk in Amstelveen. De bieren van de Neackte Brouwers zijn klassiek met een eigentijdse twist, subtiel, authentiek, gastronomisch en puur. Dit bier wordt gebrouwen met bezieling voor echte genieters en voor jou getapt op De Kegel Family Fair zaterdag 24 juni. Zij zijn aanwezig met maar liefst twee barren, kom je ook een biertje proeven? Proost! 

Naeckte Brouwers

Patagonias

Patagonias is al sinds 2011 een vertrouwd adres voor vers en puur handgemaakt ijs aan de Johannes Calvijnlaan in Amstelveen. Zij combineren het gezonde, het lekkere en het ambachtelijke, om jouw beleving met ijs plezierig en verantwoord te maken. Tijdens De Kegel Family Fair kan je zo'n heerlijk ijsje komen proeven! 

Patagonias logo

Oma (F)Rietje

Heerlijke verse friet! Geniet van lekkere friet en snacks bij de foodtruck van Oma (F)Rietje.

DSC_5377

Versier je eigen pannenkoek

Naast de gratis workshops en vele andere activiteiten keren o.a. ook het pannenkoeken versieren, suikerspin en popcorn eten en koffie met gebak op het terras terug op De Kegel Family Fair 2023! 

DSC_5388
DSC_5386

Koffie en taart op het terras bij Grand Hotel Amstelveen

Even tot rust komen op zaterdag 24 juni tijdens De Kegel Family Fair doe je op het terras van Grand Hotel Amstelveen. Onder genot van een aangeboden kopje koffie of thee en een appeltaartpunt kan je even de benen laten rusten. 
Als je mazzel hebt zit je net op tijd voor een live optreden van het lokale orkest of de rolstoeldansers!Let op, de appeltaart wordt uitgegeven zolang de voorraad strekt. Op = op! 

Koffie appeltaart GHA

Plattegrond   Wat is er te doen?   Partners   Goed doel