bowlingbanen

Partners

Spandoek ingang Nice

De Kegel Family Fair wordt mede mogelijk gemaakt door:

Non-stop factory

Lorenzo Nonnekens, oprichter en eigenaar van Non-stop factory, is onze steun en toeverlaat tijdens de organisatie van De Kegel Family Fair. Hij verzorgt álles met betrekking tot geluid, licht en techniek.

Non-stop factory begrijpt dat niet iedereen gespecialiseerd is in licht, geluid, beeld of special effects. Dan is het fijn om een audiovisuele partner te hebben die dat wel is. Wij kunnen u voorzien van informatie die u wel begrijpt. Of het nu gaat om het huren van apparatuur. Of een complete invulling voor uw event. Wij denken graag met u mee. En zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan.

non-stop factory

​Go-Kids Amsterdam

Ben je zoek naar leuke kindvriendelijke ideeën om met jouw kinderen te doen in Amsterdam, Amstelveen en omgeving? Bij Go-Kids Amsterdam zijn ze allemaal te vinden. Van dagjes weg, overnachten, lekker eten, naschoolse activiteiten, kampen tijdens schoolvakanties, sportclubs etc. In de agenda staan alle leuke tips voor de komende periode. Maar ook zijn er de leukste tips te vinden voor top verjaardagsfeestjes! 
Maar natuurlijk vind je hier ook The Family Fair terug.
 

Go Kids

Van Dommelen

Al bijna 60 jaar zijn ze een bekende verschijning op Schiphol en in de straten van Amstelveen en Amsterdam: de taxi’s van Taxi Van Dommelen. Tijdens de Kegel Family Fair op zaterdag 25 juni ontbreken zij ook niet! In samenwerking met de organisatie van het event zorgt Van Dommelen ervoor dat ouderen opgehaald en thuisgebracht worden vanaf het event, omdat zij ook een dagje uit verdienen!

vandommelen logo jpg zwart

Participe Amstelland

Participe Amstelland is de organisatie voor welzijn en maatschappelijk werk in Amstelland. Participe Amstelland wil dat iedereen mee kan doen in de samenleving: kinderen, ouderen en alles daar tussenin. En al dan niet met een rugzakje. Het motto is: Welzijn voorkomt Zorg! Hoe fijn is het om bekende of juist nieuwe mensen te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen? Dat geeft energie! Participe Amstelland stimuleert die ontmoeting en zal aanwezig zijn met het cursusbureau en de wijkcoach op 25 juni tijdens De Kegel Family Fair, beiden gespecialiseerd in ontmoeting. Kom langs en laat je informeren over onze activiteiten. 

Participe Logo