bowlingbanen

Hoofdpodium De Kegel Family Fair 2023

Op het hoofdpodium is er de hele middag vermaak. Geniet op 24 juni van de volgende optredens:

Programma Hoofdpodium

Dance Improvement 12:15 uur
Johan de Leur 13:05 uur
Stichting Rolstoeldansen Nederland 13:50 uur
Buenting Sport 14:00 uur
Da Capo's Popkoor 15:00 uur
Taking Back Summer 15:15 uur
Boy Levi 15:50 uur
Amanda Simons & Friends Part I 16:45 uur
Uitreiking Cheque KNGF Geleidehonden 17:30 uur
Amanda Simons & Friends Part II 17:45 uur

Dance Improvement

Dance Improvement is een dansschool voor iedereen! Zij hebben een breed lesaanbod voor alle leeftijden en niveaus. Ze zijn klein begonnen, maar nu uitgegroeid tot een dansschool die talentontwikkeling biedt. Op de Kegel Family Fair zorgen deze dans toppers voor verschillende optredens op het hoofdpodium. Komt dat zien!

Dance Improvement
Dance Improvement

Johan de Leur

Johan de Leur is geen onbekende van de Family Fair, ook tijdens de eerste editie heeft hij opgetreden. Deze gezellige Amsterdamse zanger is geboren en getogen in Mokum. Op zaterdag 24 juni tijdens De Kegel Family Fair brengt hij dé Mokumse-gezelligheid naar Amstelveen met o.a. zijn eigen hits en wat bekende klassiekers. 

Johan de Leur
Johan de Leur

BuentingSport

BuentingSport is de gezelligste sportschool van Amstelveen en heeft het grootste aanbod lessen voor de jeugd. Op De Kegel Family Fair zaterdag 25 juni komen zij langs met de dansteams in de leeftijd 6 jaar. Om 14.00 uur en om 15.30 uur geven wij geweldige dansoptredens.

Buenting hip hop les

Taking Back Summer

Na hun optreden tijdens De Kegel Family Fair 2022, mochten zij ook dit jaar niet ontbreken: Taking Back Summer.
Taking Back Summer is een duo bestaande uit Mikky en Jolan. Twee frisse studenten uit Amsterdam. Samen spelen zij liedjes uit de oude doos, maar ook nieuwe meezingers, met een vleugje country en pop.

TBS

Boy Levi

Mijn naam is Boy Levi, vanaf mijn 4e levens jaar ben ik al met muziek bezig en zingen is echt mijn passie. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt.
Bent u op zoek naar een veelzijdige zanger voor een event/festival, verjaardag, dinnershow of een zanger die het publiek in uw café vermaakt dan heeft u die gevonden.
Hopelijk tot 24 juni, dan maken we er samen een feestje van!

Boy Levi

Amanda Simons & Friends

Amanda
Songwriter, zangeres en performer Amanda Simons zorgt voor een total experience op het podium. Niet alleen zelfgeschreven teksten, maar de gehele combinatie van de muziek, choreografie, styling, ervaring en interactie vertelt het verhaal van haar R&B/Neo-Soul muziek. Relatable, engelstalige teksten op een krachtige beat met soulvolle harmonieën.
Na haar opleiding aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts reisde Amanda als performer voor Princess Cruises de hele wereld over. Daarna was ze te zien als lead-vocalist bij verschillende nationale en internationale evenementen, waaronder het voorprogramma van Beste Zangers Live in Ahoy Rotterdam, Formule 1 in Zandvoort 2022 en televisieprogramma Married at First Sight. Haar talent, energie en professionaliteit maken haar multi-inzetbaar en zorgen voor een positieve ambiance voor zowel haar collega’s, werkgevers en publiek. Zet je schrap voor een performance die blijft verrassen!

Saskia
Saskia Asseler, 29 jaar - is een ervaren zangeres. In 2015 is zij afgestudeerd aan de Jazz/Musical Dans opleiding op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.
Na haar studie is zij werkzaam geweest in verschillende musical theaterproducties in zowel Nederland als Duitsland. In 2018 begon zij als lead-zangeres op cruiseschepen te werken van Royal Caribbean Cruise lines in Miami en Australië.
Eenmaal weer terug in Nederland is zij het freelance leven in gedoken. Ze geeft muziektheater op basisscholen en treedt op in diverse acts zoals Abba Fever - Gatsby Cool Collective EV- Entertainment - Guest Entertainer acts bij Eleonore Entertainment / RooxLive en BIG Creative, waar optredens in Ahoy en Formule 1 een groot hoogtepunt waren om te mogen zingen.
Een feestje is gegarandeerd met deze energiebom!

Jeffrey
Jeffrey Italiaander is werkend in het theatervak sinds zijn afstuderen aan het Fontys Conservatorium Tilburg in 2015. Altijd werkend geweest in verschillende theatershows, ofwel in het theater, voor de klas of op de poppodia van Nederland, België en Duitsland.  ́ ́Corona was voor iedereen een gekke tijd, maar voor mij ook zeker een moment dat ik mijn liefde en passie voor dit vak heb zien herleven. Ik ben super blij om nu weer dit soort toffe projecten te mogen doen met vrienden!”

Amanda Simons & Friends

Wat te doen   Plattegrond   Partners   Goede doel