bowlingbanen

Family Fair Markt

Wil jij een kraam op de Family Fair Markt?

De gezellige markt ontbreekt ook dit jaar niet op De Kegel Family Fair. Mode, sport, eigen gemaakte artikelen, sieraden, kunst en nog veel meer zijn weer terug te vinden. Zelf een kraam huren of ken je iemand? De kosten zijn €20,- inclusief €10,- donatie voor het goede doel: Stichting KNGF Geleidehonden. 

Interesse in een marktkraam? Stuur een email naar Theresia:

DSC_5305

Salvedo Health Clinic

Heb jij rugpijn, een sportblessure of andere lichamelijke klachten?
Op zaterdag 24 juni staat het team van Salvedo Health Clinic voor je klaar voor een gratis check-up en advies.
 
Salvedo Health Clinic is een modern en innovatief paramedisch centrum in Amstelveen.
Je kunt bij ons terecht voor chiropractie, fysiotherapie en personal training.

Kijk voor meer informatie op www.salvedo.nl

Salvedo Health Clinic

Nora maakt

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het maken van hulpmiddelen voor mijn oudste dochter want zij is meervoudig gehandicapt. En wat zij nodig had kon ik niet vinden. Ik kwam erachter dat ik hiervan veel energie kreeg maar ik kon hier in niet al mijn creativiteit kwijt. Dus toen ben ik langzaamaan mijn producten gaan uitbreiden. Tegenwoordig maak ik kleuren op hout diy kits. Ik maak mijn producten met behulp van een laser. Dus neem vooral een kijkje in mijn webshop

Ik maak onder andere zakknuffels (zie foto). Deze kosten €4 per stuk en op De Kegel Family Fair zal ik van iedere verkochte zakknuffel € 0,25 doneren aan het goede doel.

Nora maakt
zakknuffel

Marktkraam Salsa Flamingo

Salsa Flamingo verzorgt salsalessen op maandag- en donderdagavond in Bowling de Kegel.
De salsalessen worden gegeven op meerdere niveaus. Daarnaast organiseren we ook regelmatig workshops met een thema, b.v. Bachata, Rueda, en andere dansactiviteiten. Acht keer per jaar, maandelijks binnen het seizoen, organiseren we een Get Together Party. Alle dansliefhebbers zijn daar welkom.

Op De Kegel Family Fair is Salsa Flamingo aanwezig met een kraam. Daar kun je terecht voor alle vragen en informatie. 
Ook zullen zij een workshop verzorgen in de Amstelzaal.

Salsa Flamingo

Participe Amstelland

Participe Amstelland is de organisatie voor welzijn en maatschappelijk werk in Amstelland. Participe Amstelland wil dat iedereen mee kan doen in de samenleving: kinderen, ouderen en alles daar tussenin. En al dan niet met een rugzakje. Het motto is: Welzijn voorkomt Zorg! Hoe fijn is het om bekende of juist nieuwe mensen te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen? Dat geeft energie! Participe Amstelland stimuleert die ontmoeting en zal aanwezig zijn met het cursusbureau en de wijkcoach op 24 juni tijdens De Kegel Family Fair, beiden gespecialiseerd in ontmoeting. Kom langs en laat je informeren over onze activiteiten. 

Participe Logo

Plattegrond   Wat is er te doen?  Partners   Goed doel