bowlingbanen

Activiteiten

Buiten het Bowlen voor KNGF Geleidehonden en de diverse workshops & clinics, zijn er ook nog tal van andere activiteiten op De Kegel Family Fair, zowel voor kinderen als volwassenen.

Hieronder een greep uit de activiteiten:

Mobiele knuffelboerderij: Swiffers Hoeve

Altijd al willen knuffelen met een geit, een dwergschaapje, de alpaca, een varkentje, een kaketoe, konijnen, cavia's, kippen, een haan, een kalkoen, een Vlaamse Reus, eenden of een gans? Op 24 juni tijdens de Kegel Family Fair is het je kans! 
 
De mobiele knuffelboerderij van de Swiffers Hoeve is erbij dit jaar! 

Swiffershoeve 3
Swiffershoeve 2

De Karikaturist

Grote kans dat je Sandor Paulus tegenkomt op 24 juni tijdens de Kegel Family Fair! Sandor is al 30 jaar actief als live-karikaturist. Werkzaam als sneltekenaar en portretartiest onder de naam De Karikaturist. 
 
Benieuwd hoe jij er als karikatuur uitziet? Tijdens de Kegel Family Fair tekent hij ook jou!  

De Karikaturist Sandor Paulus 2

Rolstoeldansen

Wist je dat je in een rolstoel zelfs prachtig kunt dansen?! Stichting Rolstoeldansen Nederland en Stichting Rolstoeldansen Amstelveen staat voor dansplezier voor iedereen! Het doel van de stichting is om zoveel mogelijk mensen met en zonder beperking dansplezier te laten beleven.

Tijdens de Kegel Family Fair laten zij verschillende dansen zien, maar kan ook jij meedoen en het uitproberen. Verschillende vormen en soorten muziek zullen voorbijkomen: ballroom, Latin, Streetdance, kinderdans, modern en showdans behoren tot de opties.
Kortom opties genoeg voor iedereen die van dansen houdt! Kom ze opzoeken op De Kegel Family Fair en probeer het uit. 

Rolstoeldansen DKFF2
Rolstoeldansen DKFF

Dynamite Cheer Academy Amstelveen

Wij zijn Dynamite Cheer Academy Amstelveen. Bij Dynamite leren we je alles wat je moet weten over cheerleading. 
Wij combineren turnen, dansen, het bouwen van piramides en stunten in ëén sport!
Team Sparkle bestaat uit cheerleaders tussen de 4 en 11 jaar oud. Zij zullen workshops en een spetterend optreden verzorgen.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Doe dan op De Kegel Family Fair mee met onze workshops!

Dynamite Cheer Academy Amstelveen
Cheerleader

Politie Nederland

Altijd al willen weten hoe het is om bij de politie te werken? Laat je inspireren door de vrouwen en mannen van de Politie Nederland op 24 juni tijdens de Kegel Family Fair. 
 
Je herkent ze aan een politiemotor, politiewagen en hun coole escape room bus! Durf jij het aan om je op te laten sluiten? 

cyberescapebus_in-de-bus

Plattegrond   Wat is er te doen?   Partners   Goed doel